Over ons

over ons

info box img

Wie zijn wij?

Wij zijn Marien, Riejanne, Erik en Jarno Renting. In 2005 zijn we begonnen met de zelfpluk groentetuin waar iedereen zelf de groente kan oogsten. Inmiddels is onze tuin 2000 vierkante meter groot. Het bewerken van de grond doen we met z’n vieren.

info box img

boerderijwinkel 't Zwien

Drie jaar terug zijn we begonnen met de Bonte bentheimer varken. Wij doen mee met het huisweide project in Gees. We hebben altijd al een paar varkens gehad maar door het huisweide project hebben we de Bonte Bentheimer varken ras gekozen omdat die het dichtst bij Drenthe komt. Inmiddels hebben we 5 fok zeugen en 1 fok beer. Onze varkens lopen Zomer en Winter buiten. Wij verkopen Drents (h) eerlijk scharrelvarkensvlees aan huis verpakt per 2 en 4 stuks en verkopen biggen en varkens.

info box img

missie

Varkens worden door ons zelf naar slachterij Hoff te Hardenberg gebracht daar geslacht, verpakt en gelabeld. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten gezonde en verantwoorde producten kunnen kopen. Mensen vanuit heel het land komen dan ook bij ons om groente en vlees te kopen opdat ze van een lekkere en gezonde maaltijd kunnen genieten.

Laat een bericht achter

Op de hoogte blijven? Schrijf je in!

Een paar keer per jaar brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen op onze boerderij.


    ons prikbord

    Lara is bevallen van 5 mooie biggen. Wil je ze komen knuffelen kun je contact met ons opnemen.
    LARA

    Vanaf 5 april ontvang je bij iedere € 2,50 besteding een zegel. Een volle spaarkaart is € 5,00 kassakorting bij
    zegeltjes